1 Ocak 2010 Cuma

Yeni senenin ilk günü kutlu olsun...Happy first day of 2010 :)

Yeni bir yıla nasıl başlarsan öyle gider derler. Umarım 2010'un her günü en az bugün kadar keyifli ve mutlu geçer.

Bu sene yeni yıla evde tek başıma girmeye karar vermişken tesadüfi bir skype mesajlaşması sırasında Budapeşte'deki arkadaşlarım Etienne ve Monika yeni yılı İstanbul'da karşılamaya karar verdiler. Son ana kadar bir program yapamadığımız için yaklaşık 1 saat nereye otursak ne yapsak diye Taksim'de dolanmakla geçti. Neyseki yanımızda Cumhur vardı bizi Baykuş'a götürdü de yeni yılı sokaklarda aranırken karşılamaktan kurtulduk :)
2010'a girişimizin tuhaflığını pas geçecek olursak... Bugün harika bir güne uyandık (biraz geç de olsa) ve Anadolu yakasına geçmeye karar verdik. Önce Ortaköy Aysu Börek'ten kahvaltılıklarımızı alıp Beşiktaş motor iskelesinde aldık soluğu... Üsküdar hala tüp geçit şantiyesi karmaşasında, yollar gide gide bitmiyor. Kuvvetli lodos eşliğinde Salacak'ta Kız Kulesi'ne karşı tatlılarımızı yedik ve Kadköy'e doğru yola devam ettik.

Sevgili arkadaşlarıma Haydarpaşa Tren İstasyonu'nu göstermeden olmazdı tabi ki... Benim için de yeni geniş açı objektifimi denemek için fırsat çıktı, gördüm ki daha çoookk çalışmam lazım :)

Haydarpaşa'dan Kadıköy'e yürümeye devam ederken harika bir gün batımı seyretme ve de fotoğraflama fırsatımız oldu. Bugünün fotoğrafı Kadıköy'den, Beşiktaş Vapur İskelesi...

Bilmiyorum farkettiniz mi ama sanki yeni bir 365 projesi başlıyor gibi, hadi hayırlısı...

Herkese iyi seneler ve sevgiler...



A candle is made to become entirely flame.
In that annihilating moment
it has no shadow.
- Rumi

Hiç yorum yok: